Eduard Vila i Perarnau, director

Als sis anys comença a estudiar música a l'Escola de Música de Martorell.

Als 10 anys, ingressa a l'Escolania de Montserrat.

Amplia estudis de piano amb Ma Lluïsa Reñaga i Albert Atenelle i d'orgue amb Jordi Figueras i Montserrat Torrent.

Estudia direcció coral a l’ESMuC amb el prestigiós director Johan Duijck.

Ha estudiat fenomenologia i direcció orquestral i coral amb el mestre Francesc Llongueres.

Obté varis premis com a pianista (Concurs Internacional de Piano de Berga en la seva categoria (1999), Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya (2001).

L’any 2002 funda l’Escolania i Cor Jove d’Olesa de Montserrat. Un any després, és nomenat director assistent de l'Escolania de Montserrat, càrrec que ocupà fins al juny de 2009.

Ha participat com a docent en diverses ocasions (2004, 2005, 2013, 2014) a les Trobades d'Animadors de Cant per a la Litúrgia que se celebren cada estiu a Montserrat.

Actualment és director del cor Sant Esteve de Sant Esteve Sesrovires i l’Escolania i Cor Jove d’Olesa de Montserrat, tasca que compagina amb les de mestre de Capella de la Parròquia de Santa Maria d'Olesa de Montserrat i les de docent a l’Aula de Música de Sant Esteve Sesrovires.

A nivell personal, ha col·laborat amb orquestres de prestigi com ara l'Orquestra Barroca Catalana, la Capella de Santa Maria d'Igualada, l'Orquestra del Garraf, l'Orquestra Simfònica del Vallès, el grup de música antiga "La caravaggia" o l'Orquestra Nacional d'Andorra, entre d'altres.

Ha enregistrat varis CD's com a organista amb l'Escolania de Montserrat i com a director i pianista acompanyant.