Vés al contingut
x
Nota de Premsa

Lieder Càmera estrena el nou projecte coral amb "Set estampes nadalenques".

Pocs mesos després que s’anunciés el relleu en la direcció artística, Lieder Càmera ja està a punt per oferir un concert de presentació del nou projecte coral.

Aquest primer projecte ja tindrà els tres ingredients que es van anunciar: dedicació especial a la música catalana dels segles XX i XXI, la presentació de formats de concert alternatius, i la incorporació de cantants professionals a la plantilla per oferir una paleta sonora més àmplia.
Set estampes nadalenques és un recull d’obres agrupades en set blocs de temàtica nadalenca, i tindrà com a compositor central Josep Ollé i Sabaté. També s’interpretaran obres originals i arranjaments de Manuel Oltra, Salvador Mas, Ernest Cervera i Josep Vila i Casañas, com també Pier Luigi da Palestrina i Alfred Desenclos, entre d’altres.

Al llarg del concert, Lieder Càmera, format per la plantilla habitual i l’octet professional que s’ha escollit per a aquesta ocasió, incorporà una subtil escenificació que reforçarà el missatge de les obres que s’interpretaran.

El concert estarà emmarcat dins de les celebracions del 150è aniversari de la parròquia de la Puríssima de Sabadell, una església que ha estat escenari habitual d’estrenes i concerts al llarg dels quasi trenta anys de trajectòria de Lieder Càmera.
 

Diumenge 23 de desembre
a les 6 de la tarda
a la Puríssima de Sabadell
Via de Massagué, 21

 

Descarrega't la NOTA DE PREMSA aquí.