Vés al contingut
x
Palau de la Música Catala, 9a Beethoven, OSV

Una novena atrevida però sobretot sorprenent

22 i 23 de setembre. La Faràndula i Palau de la Música. OSV

DSNo menys lloable va ser la tasca del sabadellenc Lieder Càmera i del Cor de Cambra de Granollers, puntals de les formacions vocals catalanes, molt acurades en la dicció en català a partir de l’exquisida traducció de Joan Maragall de l’Oda a la joia de Schiller. Llegiu la crítica sencera aquí.

Platea Magazine: Aun que algo oculto en el programa, el apartado vocal fue lo más reseñable. Con otro guiño al auditorio se cantó la traducción de Joan Maragall. En primer lugar, soberbio trabajo en intensidad y dinámicas del Coro de cámara de Granollers y Lieder dispuestosen tres partes, repartiendose entre el escenario y –sin descubrirlo hasta su intervención– entre el público a ambos primer piso. Llegiu la crítica sencera aquí.

RMC: El millor de la Novena va ser l’efecte del cor amb alguns cantaires del Cor de Cambra de Granollers i el Cor Lieder Càmera disposats a les dues bandes de l’amfiteatre que provocaven un bellíssimefecte sonor, a la manera de les interpretacions d’Els Messies partici‐patius. Llegiu la crítica sencera aquí.