Vés al contingut
x
Eduard Vila i Perarnau, director artístic de Lieder Càmera

Lieder Càmera presenta el seu nou projecte. #l'ANYdelsCANVIS

Amb més de 25 anys als escenaris, el Cor Lieder Càmera de Sabadell emprèn un projecte de renovació. Una nova junta i una nova direcció artística aposten per fer un pas endavant en la seva projecció.

A finals de juliol l’assemblea va nomenar per unanimitat Eduard Vila i Perarnau com a director artístic de l’entitat. Vila va presentar un projecte sòlid, concret i ambiciós que alhora responia a les línies de treball de futur que el cor s’havia proposat.

En aquest mateix marc de canvis, es presentà una nova junta que també fou escollida per unanimitat. El nou equip, principalment jove, que juntament amb la direcció artística aposta per la renovació d’aspectes que han quedat allunyats de la realitat del mercat vetllant alhora per potenciar les grans virtuts que sempre s’han reconegut al cor: l’entusiasme i implicació dels membres, i el color del seu so.

El pla general, que pren com a base les línies de treball de Vila i Perarnau, estableix la implantació progressiva del redisseny del funcionament de l’entitat a tots els nivells. Ho fa amb dos objectius clars: d’una banda, oferir la màxima solvència del cor i per l'altra garantir l’adaptació a les necessitats del mercat.

Amb un llarg nombre de petits canvis que s’aniran desenvolupant i aplicant es pretén arribar al final de la temporada havent assolit ja bona part dels objectius executius establerts.

L’entitat enceta, doncs, una nova etapa empesa per un equip jove a la junta i un Eduard Vila i Perarnau que amb poc temps d'estar al davant ha demonstrat tenir les ideies molt clares; un binomi molt prometedor.

 

Descarrega't la nota de premsa aquí.